Bent u een ambitieuze accountant, fiscalist of bedrijfskundige?

Word franchisenemer bij NEXT! Een vooruitstrevende adviesorganisatie die zich richt op de ondernemer. Denk mee en help een ondernemer groeien.

Word franchisenemer

Wilt u als accountant, fiscalist of bedrijfskundige meer aandacht kunnen geven aan uw cliënten? Sluit u dan als franchisenemer aan bij NEXT accountants & adviseurs. Een adviesorganisatie met korte lijnen, efficiënte processen en heldere taakverdelingen, die zich richt op de ondernemer.

Waarom aansluiten bij NEXT?

 • U kunt alle diensten aanbieden
 • U kunt collega-professionals inschakelen
 • U profiteert van korte communicatielijnen
 • U werkt samen met gepassioneerde mensen
 • U biedt uw cliënten een toegevoegde waarde
 • NEXT is your next level

Uniek franchiseconcept

Onze franchisenemers moeten proactief mee kunnen denken met hun cliënten. Daarom hebben wij onze standaardprocedures geoptimaliseerd en een efficiënte werkverdeling gemaakt tussen onze front- en backoffice. U heeft als NEXT-adviseur nooit meer dan veertig cliënten en onze backoffice ondersteunt u bij administratieve taken. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat u ruimte heeft voor aandacht en verdieping.

Bent u een NEXT-franchisenemer?

Een NEXT-adviseur begrijpt de vraagstukken van de ondernemer, signaleert kansen en denkt mee in oplossingen. Zijn of haar werk houdt niet op de bij de uitvoering van controles en analyses of het uitbrengen van advies. Een NEXT-adviseur ziet er persoonlijk op toe dat plannen gerealiseerd worden en begeleidt de ondernemer bij implementatietrajecten.

Daarnaast is een NEXT-adviseur communicatief vaardig, recht door zee, cliëntgericht en beschikt over een sterk inlevingsvermogen. Onze adviseur is een specialist op het gebied van accountancy, bedrijfskunde of fiscaliteit en heeft meer dan tien jaar ervaring in zijn of haar werkveld.

Herkent u zichzelf hierin en kiest u voor:

 • meer effect en voldoening door de juiste focus
 • professionele ondersteuning bij administratieve taken
 • toegang tot het kennisnetwerk van NEXT
 • realisatie van tastbare resultaten bij uw cliënten
 • vergroting van uw slagkracht door samenwerking met andere NEXT-professionals

Telefoonnummer

055 579 1170

Adres

Deventerstraat 67
7322 JK Apeldoorn

Sluit aan bij NEXT

Word franchisenemer bij NEXT! Word het gezicht van ons landelijke netwerk en sparringpartner van onze cliënten. Wilt u meer weten over het NEXT-franchiseconcept? En bent u benieuwd wat NEXT voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, we bespreken het graag persoonlijk met u.

Nieuws

NEXT adviseurs & accountants

055 579 0731
info@nextaccountants.nl

Maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 17:30 uur

KVK 0372648
BTW NL57363943034B01

Copyright 2019 © All Rights Reserved