Bent u op zoek naar een accountant die met u meedenkt?

Dan bent u bij NEXT adviseurs & accountants aan het juiste adres. Ons team bestaat uit zelfstandige professionals met kennis op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfskunde.

01.

Integrale ondersteuning

Net als u houden wij van het ondernemerschap. NEXT denkt met u mee, geeft advies en begeleidt uw bedrijf richting de toekomst. Dankzij onze samenwerking met zelfstandige NEXT-professionals hebben wij alle specifieke kennis in huis èn beschikken wij over flexibiliteit. De juiste elementen om uw bedrijf integraal te ondersteunen.

02.

Specialist voor familiebedrijven

Het runnen van een familiebedrijf kan complex zijn. U heeft te maken
met factoren zoals:

  • emoties
  • belangen
  • eigendomsrecht
  • familieverhoudingen

NEXT adviseurs & accountants heeft ruime ervaring met de problematiek, die hieruit kan voortvloeien. Wij nemen deze factoren mee in onze analyses, daardoor krijgt u een op maat gemaakt advies voor uw bedrijfsvoering. Met de juiste aanpak en kennis van zaken in complexe besluitvormingsprocessen maken wij het verschil voor de toekomst van uw bedrijf.

03.

Expert in franchising

Bent u een ondernemer met een uniek concept en wilt u groei en schaalvergroting realiseren? Kiest u dan voor franchising. Wij begeleiden u vakkundig naar een franchiseconcept in binnen- en buitenland. Ook reeds bestaande franchiseconcepten bieden wij een helpende hand. Met speciaal ontwikkelde tools filtert NEXT de (eventuele) knelpunten uit uw franchiseconcept. NEXT laat u financieel en organisatorisch groeien naar een NEXT level.

04.

Aandacht voor klanten

Alles wat aandacht krijgt groeit! NEXT staat synoniem voor aandacht. Wij begeleiden u in het behalen van uw doel. Met werkelijke aandacht en gegronde kennis denken wij proactief met u mee over de mogelijkheden in uw markt. De kern van ondernemerschap ligt in het herkennen van kansen. Dankzij geoptimaliseerde interne processen en de juiste focus kunnen wij ons samen met u richten op de toekomst.

Contact

Wilt u meer weten over NEXT adviseurs & accountants? Neem contact met ons op dan lichten wij het graag persoonlijk toe.

Nieuws

NEXT adviseurs & accountants

055 579 0731
info@nextaccountants.nl

Maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 17:30 uur

KVK 0372648
BTW NL57363943034B01

Copyright 2019 © All Rights Reserved