Wilt u weten waarvoor u NEXT adviseurs & accountants kunt inschakelen?

NEXT denkt met u mee en helpt u uw kansen te zien. Wij begeleiden en adviseren u ten behoeve van een gezond bedrijf en solide bedrijfsvoering.

Accountancy

U bent ondernemer geworden om te ondernemen. Uw tijd is kostbaar. Bij NEXT verzorgen wij uw administratie zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent, ondernemen.

Inzicht in cijfers

Bij NEXT zijn wij gek op cijfers. Cijfers vertellen het verhaal van uw onderneming. Hoe staat u ervoor? Waar kunt u bijsturen? Waar kunt u op besparen? Waarin moet u investeren? Wij vertalen deze cijfers voor u in een bedrijfsanalyse.

Regie in eigen handen

Als ondernemer moet u kunnen vertrouwen op uw cijfers. Daarom stelt NEXT adviseurs & accountants niet alleen uw jaarrekening op, wij ondersteunen u op alle vlakken. Onze accountants zijn breed onderlegd en begeleiden u. Of u nu een BV, een VOF of een eenmanszaak heeft, NEXT geeft u regie over uw onderneming.

Accountancydiensten en meer

Op het gebied van accountancy kunt u NEXT inschakelen voor:

  • samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen
  • opstellen begrotingen en liquiditeitsprognoses
  • verzorging fiscale aangiften
  • samenstellen van KPI-dashboard
  • benchmarking
  • salarisadministratie
  • administratieve bijstand (inrichten, beoordelen)
  • administratieve dienstverlening

NEXT integreert deze diensten met een totale bedrijfsanalyse. In deze analyse bekijken we niet alleen de financiƫle achtergrond van uw bedrijf, maar ook de inrichting van de organisatie, uw marktomgeving en de kerncompetenties van uw personeel.

Toekomst van uw bedrijf

Wij kijken met u mee naar de toekomst van uw bedrijf. Of het nu gaat om inzicht in de voortgang van uw onderneming, overnamevraagstukken, optimalisatietrajecten of het uitrollen van een franchiseconcept, NEXT denkt mee.

Nieuws

NEXT adviseurs & accountants

055 579 0731
info@nextaccountants.nl

Maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 17:30 uur

KVK 0372648
BTW NL57363943034B01

Copyright 2019 © All Rights Reserved